Az értékadó papír

Hiszünk benne, hogy a papírnak mindig lesz helye egyre inkább digitalizálódó világunkban – szeretjük az illatát, jó érzés a kezünkbe fogni, csodás elmerülni az általa megteremtett világokban, legyen szó egy könyvről, egy díszes csomagolóanyagról vagy akár egy szívhez szóló üzenetet hordozó üdvözlőlapról.

A Luna Blanca Könyvműhelyt az értékadás, a gyönyörködtetés és a tanítva szórakoztatás vágya hívta életre – célja olyan építő/értékközvetítő kiadványok és termékek publikálása, melyek Vásárlóit felemelik, előre viszik és pozitív érzésekkel töltik el. 

Egy lelkes csAPAT!

Kommunikációs ügynökségként évek óta foglalkoztunk már könyvekkel, amikor tavaly nyáron úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy teljes egészében a papírnak és az írott szónak szenteljük magunkat. Hiszünk benne, hogy egyetlen szóval jobbá tehetjük a világot, egy könyvvel pedig akár meg is válthatjuk azt! Ha Te is így gondolod, bennünk támogató csapatra lelsz a saját könyves álmaid megvalósításához.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Alapító-tulajdonos

Hiszek az írott szó világmegváltó erejében, a papír illatának csodájában, a lélek emelésében a szépség és a tudás által – ha mindezek találkoznak, számomra az a legnagyobb értékteremtés.

Teszler Tamás

Teszler Tamás

Szerkesztő-korrektor

Hiszek abban, hogy a tiszta gondolat tiszta mondathoz vezet, és fordítva: a letisztázott mondat a gondolatot is világossá teszi. Bármelyik úton is indulunk el, igényes szöveg csak akkor születhet, ha az a szemnek és az elmének egyaránt kedves. Én erre törekszem.   

Tézli Zoltán

Tézli Zoltán

Tördelő-grafikus

Hiszek az ösztönösen jó ötletekben – és azok minél tökéletesebb vizuális megvalósításában. A kreatív elképzeléseink és gyakorlati igényeink összehangolásával olyan végeredmény a célom, amelyet öröm átadnom és átvenni is.

Szolgáltatásaink

A papír a szenvedélyünk: kerüljenek rá akár szavak vagy képek. Saját kiadványaink és termékeink mellett Neked is segítünk megtölteni az üres lapokat!
w

Tanácsadás

Kiadót keress vagy add ki a könyved saját magad? Fogj bele az írásba vagy hívj segítségül profi írót? Hogyan állj neki? Rengeteg kérdés merül fel egy könyv írása előtt – mi mindre tudjuk a választ!

Könyvírás

Az írás nem az erősséged? Meséld el interjúban, és mi megírjuk helyetted! Nem, ez nem szellemírás, ez egy közös munka, ahol a Te neved a borítón, a mienk pedig az impresszumban lesz.

Projektmenedzsment

Nincs időd koordinálni a könyv körüli teendőket? Mi a kézirattól a könyvbemutatóig mindent átvállalunk: ajánlatokat kérünk be, egyeztetünk a szakemberekkel és a nyomdával, kezeljük a felmerülő problémákat.

Kivitelezés

Szerkesztőre, korrektorra, illusztrátorra vagy tördelőre van szükséged? A Luna Blanca Könyvműhely profi csapata részfeladatokban is örömmel segít Neked.

l

Arculattervezés

Ugye Nálad sem mindegy, hogy mi kerül a papírra? Bízd ránk arculatod és szóróanyagaid branding megközelítésű tervezését online és offline.

Finom papíráruk tervezése

Saját képeslapra, könyvjelző, csomagolópapírra, dekortapasz vagy más finom papírárut szeretnél?  Megtervezzük Neked!

Dolgozzunk együtt!
Írj nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és már indulhat is a közös munka!