A gyönyörűség dalainak kezdete – Óegyiptomi szerelmes versek

Saját kiadásunkat szerkesztette, tördelte, az illusztrációkat készítette és A gyönyörűség kertjei című fejezetet írta Molnár Kata Orsolya, Kákosy László óegyiptomi eredeti szövegeinek nyersfordításaiból fordította Molnár Imre, a korrektúrát készítette Teszler Tamás.

Péntek Csaba: A hamburgered ára – avagy mi van a szatyorban, husi?

Mindannyian szeretnénk egészségesebb, békésebb és fenntarthatóbb világban élni. Ehhez különféle módszereket keresünk, holott az egyik legegyszerűbb megoldás a tányérunkon van. A tudatos ételválasztással pozitív hatást gyakorolhatunk saját egészségi állapotunkra, bolygónk jövőjére és több milliárd, a Földön velünk együtt élő érző lény, vagyis az állatok életére. A könyv arra vállalkozik, hogy valós képet adjon a húsfogyasztásról: nem ítélkezik, csupán információkat oszt meg napjaink egyik legmegosztóbb témájában egészségügyi, környezetvédelmi, állatvédelmi, történeti és lelki megközelítésből egyaránt.

Saját kiadásunk szerkesztője Molnár Kata Orsolya, olvasószerkesztője Teszler Tamás, tördelője és a borító tervezője Tézli Zoltán voltak.

Mindig többet adni

Kaszás Péter: A motivált munkatárs létezik

A beosztottak motivációjának kulcsa abban van, hogy mennyire érzik, hogy fejlődnek, hogy „haladnak” az életükben. Vezetőként szemléletet kell váltani! Olyan vezetői tudásra és eszközökre van szükség, amelyekkel hatékonyan lehet kezelni a munkatársak motivációs elakadásait annak érdekében, hogy újra lendületbe jöjjenek, és így motiválttá váljanak.

A könyv olyan vezetői szemléletet és konkrét motivációs módszereket tartalmaz, amelyeket azonnal beépíthetők a gyakorlatba.

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője Molnár Kata Orsolya, korrektora pedig Teszler Tamás volt.

Kaszás Péter: Vezetői mesterfogások

A motivált munkatárs létezik című könyv mellé készített praktikus méretű gyakorlati zsebkönyvben 21 gyakorlatban tesztelt, azonnal használható vezetői módszer, tipp, „trükk” van összegyűjtve, melyet több vezető alkalmazott már sikeresen.

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője Molnár Kata Orsolya, korrektora pedig Teszler Tamás volt.

Mindig többet adni

Dr. Németh Zoltán: Előadok, tehát vagyok, avagy a látható ember

Dr. Németh Zoltán szerzőtársaíval együtt azért írta meg ezt a könyvet, hogy azokat segítse, akik beszédeikkel szeretnének hatást kiváltani, emlékezetes előadásokat tartani és felszántanák a színpadot. Senki nem születik előadónak: az emlékezetes előadók mindegyike tanul, tanul és tanul. (És tanul.) Ez a könyv megmutatja azokat a technikákat, amelyekkel az Olvasók előadásaikat a következő szintre emelhetik.

A DrPrezi Books kiadványának szerkesztője Molnár Kata Orsolya volt.

Dr Prezi Books: Viszlát lámpaláz!

Magyarország első lámpaláz konferenciáján látott napvilágot a Viszlát lámpaláz!, mely részletes útvezető a magabiztos előadásokhoz vezető úton. Dr. Németh Zoltán, azaz Dr. Prezi és társai osztják meg az olvasókkal a tudásukat, azért hogy végre megtanulhassák

A Dr Prezi Books kiadványának Gyenis András által írt fejezetét Molnár Kata Orsolya öntötte formába.

Mindig többet adni

ZAHÓ: Angyal és sírásó – Versek 2005-2022

Különleges alkalomra, 50. születésnapra, limitált példányszámban és exkluzív kiadásban készült a kötet a szerző, a barátok és a család örömére.

A saját gondozásunkban készült kötet szerkesztője Molnár Kata Orsolya, olvasószerkesztője Teszler Tamás, tördelője pedig Szaszúr Szabrina voltak. 

Mindig többet adni

Bolya Imre: Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia

A téma egyik alapművének számító kötetben Bolya Imre 12+1 karizmatikus előadót faggat arról, mi az előadói sikerük titka, és a beszélgetések után a legfontosabb következtetéseket is levonja a hallottakból. 

A Charisma & More Kft. kiadásának szerkesztője Molnár Kata Orsolya, korrektora Teszler Tamás, tördelője és a borító tervezője pedig Tézli Zoltán volt.

Mindig többet adni

Mészáros Róbert: Brand a lelke mindennek – Modern márkaépítés vállalkozóknak

A Brand a lelke mindennek sok-sok magyar példával tűzdelt márkaépítő könyv, melynek alapján a húsz év vállalkozói tapasztalatát magába foglaló BrandBirds-szemlélet.

A BrandBirds Bookship Kiadó kiadványának első kiadásának szerkesztője és társszerzője Molnár Kata Orsolya volt.

Kaszás Péter: Mindenki másképp boldog(ul)

A viselkedésünk mozgatórugóinak felismerése, a sokszor nem kellemes szembenézés önmagunkkal és a mások viselkedésének megértése mind szükségesek ahhoz, hogy boldog, harmonikus életet élhessünk. Ez a könyv keretbe rendezi és átláthatóvá teszi az emberek működését, viselkedési automatizmusait, ezáltal sokkal egyszerűbbé válik a másokhoz való viszonyulásunk, saját magunk, valamint bizonyos korábbi élethelyzeteink, konfliktusaink megértése.

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője és korrektora Molnár Kata Orsolya és Teszler Tamás voltak.

Jeckel Eszter – Kaszás Péter: Boldogulj!

A Mindenki másképp boldog(ul) című könyv alapján készített harmincnál is több, azonnal elvégezhető önfejlesztő gyakorlat hozzásegíti az Olvasót a fejlődéshez bármelyik személyiségtípushoz is tartozzon.

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője és korrektora Molnár Kata Orsolya és Teszler Tamás voltak.

Mindig többet adni

Biros Levente: Mindig többet adni – 52 szemléletváltó tanulság a mókuskeréktől a négymilliárdig

A sikeres vállalkozói lét felé vezető út már ki van taposva az Olvasó előtt, neki csak végig kell mennie rajta. A Mindig Többet ADNI megmutatja, hogyan. Biros Levente őszintén elmeséli azokat a tanulságait és szemléletváltásait, amelyekkel egy önműködő és rendkívül nyereséges céget tudott felépíteni úgy, hogy most már csak két hetente egy napot jár be dolgozni.

Az Online Márkabolt Magyarország Kft. kiadásának szerkesztője Molnár Kata Orsolya, lektora és korrektora Teszler Tamás, tördelője és a borító tervezője Tézli Zoltán voltak.

Mindig többet adni

Kaszás Péter: Beosztottból szövetséges

A könyvben Kaszás Péter tizenhárom év tapasztalatát gyűjtötte össze, amelyek bevált és jól működő gyakorlatok KKV vezetőknek. Az Olvasó olyan ismereteket sajátíthat el a köny által, amelyekkel kialakíthatja a munkatársaival való bizalmi együttműködést.

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője Molnár Kata Orsolya, korrektora Molnár Kata Orsolya és Teszler Tamás voltak.

Kaszás Péter: Vezetői önértékelő munkafüzet

A Beosztottból szövetséges című könyv elengedhetetlen kiegészítője a Vezetői önértékelő munkfüzet, melynek feladatai tükröt tartanak az Olvasó számára, segítségükkel a könyvben tanultakat könnyedén át lehet ültetni a gyakorlatba, így a vezetők folyamatosan ellenőrizhetik magukat. 

A TeamGuide Menedzsment Tanácsadó Iroda Kft. kiadványának szerkesztője és korrektora volt.